img
Türkiye de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5 Hidroksimetilfurfural Düzeyleri  
Yazarlar
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Mehtap Er
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Mortaş
Türkiye
Melike Atmaca
Ordu Üniversitesi, Türkiye
İlyas Atalar
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Türkiye 4. Gıda Güvenliği Kongresi
Kongre Tarihi 14-05-2013 / 15-05-2013
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş