img
Süt Ürünlerinin Toz Haline Getirilmesindeki Yenilikler  
Yazarlar
İlyas Atalar
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Türkiye 11. Gıda Kongresi
Kongre Tarihi 10-10-2012 / 12-10-2012
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş