img
Tütsülemenin Çerkez Peynirinin Renk Özellikleri Üzerine Etkisi   
Yazarlar
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Oğuz Aydemir
Çankırı Karatekin Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Eda İlhan Dinçer
Hitit Üniversitesi, Türkiye
Talip Kahyaoğlu
Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Türkiye 11. Gıda Kongresi
Kongre Tarihi 10-10-2012 / 12-10-2012
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş