Yazarlar |
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Eda İlhan Dinçer
Hitit Üniversitesi, Türkiye |
Oğuz Aydemir
Çankırı Karatekin Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu |
Kongre Tarihi | 10-05-2012 / 12-05-2012 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |