img
Samsun il merkezinde tüketime sunulan etsiz çiğ köftelerin mikrobiyolojik özellikleri  
Yazarlar
Oğuz Aydemir
Çankırı Karatekin Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Fehmi Yazıcı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 6. Gıda Mühendisleri Kongresi
Kongre Tarihi 06-11-2009 / 08-11-2009
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş