img
Konjak ve salep glukomannanların fiziko kimyasal özellikleri ve süt ürünlerinde kullanımı  
Yazarlar
Talip Kahyaoğlu
Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Oğuz Aydemir
Çankırı Karatekin Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Osman GÜL
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu
Kongre Tarihi 21-05-2009 / 23-05-2009
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş