img
Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Ülkü Mine ÖNEK
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 2791-7207
Dergi Tarandığı Indeksler Türkiye Turizm Dizini
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2021
Cilt No 1
Sayı 1
Sayfalar 21 / 30
Makale Linki https://secureservercdn.net/160.153.138.71/kgs.929.myftpupload.com/wp-content/uploads/2021/06/Sayi-Tam-Dosyasi.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş