Yazarlar |
Ümran Armutcu
|
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Zeynep Feyza Yılmaz Oral
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Processing and Preservation |
Dergi ISSN | 0145-8892 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 03-2020 |
Cilt No | 44 |
Sayı | 6 |
Sayfalar | 14455 / 14455 |
Doi Numarası | 10.1111/jfpp.14455 |
Makale Linki | https://www.webofscience.com/wos/woscc/summary/15079894-dbf5-4894-aab3-efba579344c3-a85dcb1c/relevance/1 |