img
Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production  
Yazarlar
Ümran Armutcu
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Zeynep Feyza Yılmaz Oral
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Processing and Preservation
Dergi ISSN 0145-8892
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2020
Cilt No 44
Sayı 6
Sayfalar 14455 / 14455
Doi Numarası 10.1111/jfpp.14455
Makale Linki https://www.webofscience.com/wos/woscc/summary/15079894-dbf5-4894-aab3-efba579344c3-a85dcb1c/relevance/1