img
Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose  
Yazarlar
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Pınar Kızılkaya
Türkiye
Bilge Sayın
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Emre Kabil
Yalova Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Poultry Science
Dergi ISSN 0032-5791
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2020
Cilt No 99
Sayı 4
Sayfalar 2293 / 2299
Doi Numarası 10.1016/j.psj.2019.11.057
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1016/j.psj.2019.11.057
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose

Paylaş