img
Volatile compounds of pastırma under different curing processes  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Processing and Preservation
Dergi ISSN 0145-8892
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 05-2019
Cilt No 43
Sayı 8
Makale Linki https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfpp.14040
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş