img
Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı IV. Et Ürünleri Çalıştayı
Kongre Tarihi 06-10-2020 / 08-10-2020
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Aydın
Atıf Sayıları

Paylaş