img
Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu  
Yazarlar
Emre Kabil
Yalova Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı IV. Et Ürünleri Çalıştayı
Kongre Tarihi 06-10-2020 / 08-10-2020
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Aydın
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş