img
Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 1st International/11 th National Food Engineering Congress
Kongre Tarihi 07-11-2019 / 09-11-2019
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş