img
The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International COngress on Engineering and Life Science
Kongre Tarihi 11-04-2019 / 14-04-2019
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş