img
Physico-chemical and sensory properties of sucuk produced by using water buffalo meat  
Yazarlar
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
İsmail Şimşek
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International Congress on Engineering and Life Sciences
Kongre Tarihi 26-04-2018 / 29-04-2018
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş