img
Biogenic Amines Content and Some Qualitative Properties of Different Pastırma Types  
Yazarlar
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Gürsel İşçi
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 3rd International Symposium on Fermented Meat
Kongre Tarihi 27-09-2017 / 29-09-2017
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş