img
Evaluation Possibilities of Cellulose Derivatives in Food Products  
Yazarlar
Ahmed Hamad
Prof. Dr. Saim ATEŞ Prof. Dr. Saim ATEŞ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ekrem DURMAZ Dr. Öğr. Üyesi Ekrem DURMAZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 1303-2399
Dergi Tarandığı Indeksler EBSCO
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 11-2016
Cilt No 16
Sayı 2
Sayfalar 383 / 400
Makale Linki http://dergipark.ulakbim.gov.tr/kastorman/article/view/5000181811/5000177163
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş