img
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi   
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Muharrem AVCI Dr. Öğr. Üyesi Muharrem AVCI
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ülkü Çılgınoğlu
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Humanities and Tourism Research
Dergi ISSN 2717-7092
Dergi Tarandığı Indeksler OPENAİRE, İSAM, İAD, ASOS
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 09-2022
Cilt No 12
Sayı 3
Sayfalar 455 / 467
Doi Numarası 10.14230/johut1280
Makale Linki http://johut.karabuk.edu.tr/Makaleler/1743700109_2-Hakk%c4%b1%20%c3%87%c4%b1lg%c4%b1no%c4%9flu.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 12
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi

Paylaş