img
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği   
Yazarlar
Oğuz Çam
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 2587-1080
Dergi Tarandığı Indeksler SIS (Scientific Indexing Services)
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2021
Cilt No 6
Sayı 1
Sayfalar 176 / 192
Doi Numarası 10.37847/tdtad.885081
Makale Linki https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/1848543
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği

Paylaş