img
Gastronomi ve Mutfak Sanatinda Baharatlar ile Tibbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanimi (The Usage of Spices and Medicinal and Aromatic Plants in Gastronomy and Culinary Arts)  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dorian Alıu
Armando Aliu
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı SSRN Electronic Journal
Dergi ISSN 1556-5068
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2018
Cilt No 2018
Sayı 1
Sayfalar 1 / 11
Doi Numarası 10.2139/ssrn.3304469
Makale Linki https://www.ssrn.com/abstract=3304469