img
Kastamonu Yemek Kültürünün UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Kriterleri Kapsamında İncelenmesi    
Yazarlar
Doç. Dr. Çetin AKKUŞ Doç. Dr. Çetin AKKUŞ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Dr. Selda YORDAM DAĞISTAN Arş. Gör. Dr. Selda YORDAM DAĞISTAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Dergi ISSN 2147-8775
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2020
Cilt No 8
Sayı 2
Sayfalar 915 / 936
Doi Numarası 10.21325/jotags.2020.587
Makale Linki http://dx.doi.org/10.21325/jotags.2020.587