img
img
Algılanan Otantiklik, Yiyecek Deneyimi ve Davranışsal Niyet İlişkisi: Alaçatı Ot Festivali Örneği    
Yazarlar (1)
Arş. Gör. Dr. Selda YORDAM DAĞISTAN Arş. Gör. Dr. Selda YORDAM DAĞISTAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Günümüzde turistler, mal ve hizmetlerin yanı sıra eşsiz deneyimler arayışı içerisindedir. Bu deneyimlerde otantiklik algısı önemli bir rol oynamaktadır. Çünkü otantiklik arzusu, seyahat ve yemek deneyimini değerlendirmede önemli bir nitelik olarak görülmektedir. Bunun yanı sıra bireylerin yaşadıkları deneyimi zenginleştirmeye ve olumlu duygular olu...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 1345-2021
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2021
Cilt No 1
Sayı 1
Sayfalar 45 / 53
Makale Linki https://secureservercdn.net/160.153.138.71/kgs.929.myftpupload.com/wp-content/uploads/2021/06/Sayi-Tam-Dosyasi.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 10

Paylaş