Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Birçok Avrupa ülkesinde profesyonel birlikler aracılığıyla yürütülen çiftlik turizmi faaliyetleri, Türkiye’de Buğday Derneği’nin “Ekolojik TaTuTa Projesi” ile işlerlik kazanmıştır. Bu proje sayesinde Türkiye’deki ekolojik çiftlik sayısı 90’ı geçmiştir. Zamanla artması muhtemel bu çiftliklerde üretilen, ziyaretçilere tanıtımı ya da satışı yapılan yöresel ürünler içerisinde gastronomik unsurların teşkil ettiği yer araştırma konusunu oluşturmaktadır. |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | GANUD Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi |
Kongre Tarihi | 22-11-2019 / 24-11-2019 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Gaziantep |