img
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ   
Yazarlar
Arş. Gör. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ Arş. Gör. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ
Türkiye
Tuba Pehlivan
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Dergi ISSN 2602-4144
Dergi Tarandığı Indeksler sobiad, j-gate, Türkiye Turizm dizini
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 03-2022
Cilt No 6
Sayı 1
Sayfalar 123 / 138
Makale Linki https://dergipark.org.tr/en/pub/gastoria/issue/69205/1016294
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş