img
img
Quality Characteristics of Red Meat and Factors Affecting Meat Quality  
Yazarlar (2)
Ayla Sevim Satılmış
Öğr. Gör. Mustafa SOYDANER Öğr. Gör. Mustafa SOYDANER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 1 th International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Kongre Tarihi 08-11-2019 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Antalya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş