Kazakistan Araştırmaları Derneği Aktöbe Şubesi Örneğinde Kazakistan’da Siyasî Baskı
Prof. Dr. Ercan ÇELEBİ
Makale Alt Türü MLA dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Akademik Tarih ve Düşünce Dergisi
Dergi Tarandığı Indeksler MLA, ResearchBib, Journal Factor, Paperity, Academic Journal Index, Index Copernicus, Przeglądaj Czasopisma-POL-İNDEX (Polonya Bilimsel Bibliyografyası), Alman Ulusal B.T. Kütüphanesi Veritabanı TIB, Leuphana Universität Lüneburg, CiteFactor, ResearchBib; DRJI; IIJIF; SOBIAD; Kaynakca.info; Florence Sanat Tarihi Enstitüsü; Münih Sanat Tarihi Enstitüsü; Paris Alman Sanat Tarihi Formu; Roma Bibliotheca; Kubikat, İSAM; Sindex, Türk Eğitim İndeksi, Google Akademik, i2or; Science Index.ru, ASOS Endeksi; EVREN; IF Bielefeld Akademik Arama Motoru (BASE), Akademik Kaynak Endeksi, Rootindexing, SHERPA / Romeo, Akademik etkisi, World Cat, Open AIRE, Uluslararası Bilimsel Endeksleme, idealonline, Wilbert, EZB Elektronische Zeitschriftenbibliothek Üniversitesi ve Münster Eyalet Kütüphanesi.
Basım Tarihi 12-2021
Doi Numarası 10.46868/atdd.174