“TÜRKİSTAN MİLLÎ MÜCADELESİ: SOVYET TARİH GÖRÜŞÜ BAKIMINDAN BİR DEĞERLENDİRME”
Prof. Dr. Ercan ÇELEBİ
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Akademik Tarih ve Düşünce Dergisi
Dergi Tarandığı Indeksler Journal Factor, Paperity, Academic Journal Index, Index Copernicus, Przeglądaj Czasopisma-POL-İNDEX (Polonya Bilimsel Bibliyografyası), Rus Bilim İndexi, Alman Ulusal B.T. Kütüphanesi Veritabanı TIB, Leuphana Universität Lüneburg, CiteFactor, ResearchBib DRJI, Uluslararası Yenilikçi Etki Faktörü Dergisi (IIJIF) SOBIAD kaynakca.info’xxdur Florence Sanat Tarihi Enstitüsü Münih Sanat Tarihi Enstitüsü Paris Alman Sanat Tarihi Formu Roma Bibliotheca Kubikat, İSAM Sindex, Türk Eğitim İndeksi, Google Akademik, i2or Science Index.ru, Dergi Faktörü, ASOS Endeksi EVREN IF Bielefeld Akademik Arama Motoru (BASE), Akademik Kaynak Endeksi, Rootindexing, SHERPA / Romeo, Akademik etkisi, WorldCat, OpenAIRE, Uluslararası Bilimsel Endeksleme, idealonline, Wilbert, EZB Elektronische Zeitschriftenbibliothek Üniversitesi ve Münster Eyalet Kütüphanesi.
Basım Tarihi 12-2019
Sayfalar 1916 / 1940