Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Türkiye |
Özet |
İnsan yaşamının sürdürülmesi için gerekli besin öğelerini yiyecekler içermektedir. Yaşanılan coğrafyaya göre üretilen gıda ürünleri değişmekte ve beslenme kültür ve alışkanlıkları da bu yönde şekillenmektedir. Bilim ve teknolojide yaşanan gelişmeler de üretim tekniklerini değiştirerek, dolaylı olarak beslenme alışkanlıklarını etkilemektedir. Beslen... |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale |
Dergi Adı | Türk Turizm Araştırmaları Dergisi |
Dergi ISSN | ISSN: 2587–0890 |
Dergi Tarandığı Indeksler | DOAJ, ZDB | ZEITSCHRIFTEN DATENBANK DRJI | Directory of Research Journals Indexing ASOS INDEX | Academia Social Science Index CiteFactor SIS | Scientific Indexing Services iCi | Indian Citation Index Electronic Journal Library ROAD | ROAD, The Directory of Open Access Scholarly Resources ReseachBib – Academic Resource Index ISI | International Scientific Indexing RI-Rootindexing Scilit-Scientific Literature WorldCat General Impact Factor EuroPub Database Bilgindex Academindex |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 12-2022 |
Cilt No | 6 |
Sayı | 4 |
Sayfalar | 1165 / 1179 |
Doi Numarası | 10.26677/TR1010.2022.1144 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.26677/tr1010.2022.1144 |