img
The Comparıson Of The Mıcrobıologıcal Characterıstıcs Of The Tarhana’s Produced By Dıfferent Tradıtıonal Method.  
Yazarlar
Doç. Dr. Nesrin İÇLİ Doç. Dr. Nesrin İÇLİ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Dr. Fevziye Işıl KESBİÇ Öğr. Gör. Dr. Fevziye Işıl KESBİÇ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Kongre Tarihi 19-04-2018 / 21-04-2018
Basıldığı Ülke Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Basıldığı Şehir Girne
Atıf Sayıları

Paylaş