img
Nutritional and Microbiological Quality of Cheeses From Local Markets in Kastamonu  
Yazarlar
Öğr. Gör. Dr. Fevziye Işıl KESBİÇ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Nejdet Gültepe
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı II. Internatıonal Academıc Research Congress
Kongre Tarihi 18-10-2017 / 21-10-2017
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş