Olfactory Dysfunction Following CoronaVac Coronavirus Disease 2019 Vaccination: A Case Report
Ayhan Kars
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Türkiye
Kübra Topal
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Fatma ATALAY
Global vaccination programs are essential in order to achieve herd immunity and to minimize the risks of severe acute respiratory syndrome coronavirus-2 infection. The side effects of the CoronoVac coronavirus disease 2019 (COVID-19) vaccine have not yet been fully reported. Olfactory dysfunction is a characteristic finding of COVID-19 infection. To the best of our knowledge, olfactory dysfunction following CoronoVac COVID-19 vaccination has not previously been observed. We report a case of such dysfunction developing following CoronaVac COVID-19 vaccination.
CoronaVac vaccination coronavirus COVID-19 olfactory dysfunction side effects
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü SCI, SSCI, AHCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı B-ENT