img
Effect of Different Salt Concentrations and Hot Smoking on Fillet Quality of Salmon, Salmo salar Rainbow Trout Onchorhynchus mykiss and Mackerel Scomber scombrus  
Yazarlar
Mustafa Rüçhan Pekcan
Fikret Çakır
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Soner BİLEN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı FABA International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Kongre Tarihi 03-11-2016 / 05-11-2016
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş