img
A Study on the Investigation of Some Properties of Cheeses Supplied from Kastamonu Local Markets     
Yazarlar
YILMAZ MEHMET
ÇELİK ERDİNÇ
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı European Food Science and Engineering
Dergi ISSN 2717-9869
Dergi Tarandığı Indeksler Index Copernicus
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2023
Cilt No 4
Sayı 2
Sayfalar 41 / 46
Doi Numarası 10.55147/efse.1378580
Makale Linki http://dx.doi.org/10.55147/efse.1378580
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
A Study on the Investigation of Some Properties of Cheeses Supplied from Kastamonu Local Markets

Paylaş