img
Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri   
Yazarlar
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turk Tarim ve Doga Bilimleri Dergisi
Dergi ISSN 2148-3647
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 02-2023
Cilt No 10
Sayı 2
Sayfalar 274 / 282
Doi Numarası 10.30910/turkjans.1201905
Makale Linki http://dx.doi.org/10.30910/turkjans.1201905
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri

Paylaş