img
Changes during storage in volatile compounds of butter produced using cow, sheep or goat’s milk   
Yazarlar
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı SMALL RUMINANT RESEARCH
Dergi ISSN 0921-4488
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2022
Cilt No 211
Sayı 106691
Doi Numarası 10.1016/j.smallrumres.2022.106691
Makale Linki https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0921448822000803