img
Effects of Penicillium roqueforti and whey cheese on gross composition microbiology and proteolysis of mould ripened Civil cheese during ripening   
Yazarlar
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi, Türkiye
Elif Dağdemir
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bülent Çetin
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Gürses
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Özgür Emek Kocatürk Göncü
Türkiye
Selver Özekinci
Türkiye
Sinem Örnek Özdemir
Sinem Örnek Özdemir
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Dairy Technology
Dergi ISSN 1364-727X
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 11-2014
Cilt No 67
Sayı 4
Sayfalar 594 / 603
Doi Numarası 10.1111/1471-0307.12156
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/1471-0307.12156