Yazarlar |
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Tuba Erkaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Kadir Çebi
Erzincan Üniversitesi, Türkiye |
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi, Türkiye |
Feza Korkusuz
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Processing and Preservation |
Dergi ISSN | 0145-8892 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 06-2014 |
Cilt No | 38 |
Sayı | 3 |
Sayfalar | 1155 / 1163 |
Doi Numarası | 10.1111/jfpp.12075 |
Makale Linki | http://doi.wiley.com/10.1111/jfpp.12075 |