img
Carotene Contents and Quality Properties of Set Type Yoghurt Supplemented with Carrot Juice and Sugar   
Yazarlar
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Tuba Erkaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Kadir Çebi
Erzincan Üniversitesi, Türkiye
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi, Türkiye
Feza Korkusuz
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Processing and Preservation
Dergi ISSN 0145-8892
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2014
Cilt No 38
Sayı 3
Sayfalar 1155 / 1163
Doi Numarası 10.1111/jfpp.12075
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/jfpp.12075