img
Effect of Penicillium roqueforti and incorporation of whey cheese on volatile profiles and sensory characteristics of mould ripened Civil cheese   
Yazarlar
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Elif Dağdemir
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Gürses
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bülent Çetin
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Dairy Technology
Dergi ISSN 1364-727X
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 08-2013
Cilt No 66
Sayı 4
Sayfalar 512 / 526
Doi Numarası 10.1111/1471-0307.12069
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/1471-0307.12069