img
Chemical and microbiological status and volatile profiles of mouldy Civil cheese a Turkish mould ripened variety   
Yazarlar
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Engin Gündoğdu
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi, Türkiye
Elif Dağdemir
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Gürses
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bülent Çetin
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Güngörmüş
Türkiye
Fatih Tulumbacı
Türkiye
Havva Aysun Karabulut
Türkiye
Aysun Bay Karabulut
Türkiye
Sevil Çaylı
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Food Science & Technology
Dergi ISSN 0950-5423
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 11-2012
Cilt No 47
Sayı 11
Sayfalar 2405 / 2412
Doi Numarası 10.1111/j.1365-2621.2012.03116.x
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.2012.03116.x