Yazarlar |
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Engin Gündoğdu
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi, Türkiye |
Elif Dağdemir
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Mustafa Gürses
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Bülent Çetin
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Mustafa Güngörmüş
Türkiye |
Fatih Tulumbacı
Türkiye |
Havva Aysun Karabulut
Türkiye |
Aysun Bay Karabulut
Türkiye |
Sevil Çaylı
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | International Journal of Food Science & Technology |
Dergi ISSN | 0950-5423 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 11-2012 |
Cilt No | 47 |
Sayı | 11 |
Sayfalar | 2405 / 2412 |
Doi Numarası | 10.1111/j.1365-2621.2012.03116.x |
Makale Linki | http://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.2012.03116.x |