img
Yağ asitlerinin sağlık ve beslenme üzerine etkileri  
Yazarlar
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi
Dergi Tarandığı Indeksler TR Dizin
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2012
Cilt No 5
Sayı 2
Sayfalar 133 / 137
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş