img
Total Phenolic Compounds, Total Flavonoid Substances and Total Antioxidant Capacity of Kastamonu Garlic  
Yazarlar
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
Kongre Tarihi 15-05-2017 / 17-05-2017
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Nevşehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş