img
The effect of carrot juice and sugar on some quality properties of yogurt during the storage period  
Yazarlar
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Tuba Erkaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kadir Çebi
Erzincan Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 11 th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology
Kongre Tarihi 01-11-2010 / 03-11-2010
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş