img
Chemistry Microbiology and volatile profiles of butter made using cream or yoğurt in Turkey  
Yazarlar
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bülent Çetin
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ali Adnan Hayaloğlu
İnönü Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 9 th Euro Fed Lipid Congress
Kongre Tarihi 18-09-2011 / 21-09-2011
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş