img
The Gross Chemical Composition Microbiological and Sensory Qualities of Ardahan Göbek Kaşarı Cheese  
Yazarlar
Songül Çakmakçı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Eren Şimşek
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Kongre Tarihi 01-10-2015 / 04-10-2015
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş