img
Fatty acid composition and sensory properties of Wels catfish Silurus glanis hot smoked with different sawdust materials     
Yazarlar
Aygül Küçükgülmez Yandım
Doç. Dr. Ali Eslem KADAK Doç. Dr. Ali Eslem KADAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Çelik
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Dergi ISSN 0950-5423
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2010
Cilt No 45
Sayı 12
Sayfalar 2645 / 2649
Doi Numarası 10.1111/j.1365-2621.2010.02440.x
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.2010.02440.x