img
Physical Properties of Refrigerated Anchovy Fillets Dipped with Natural Antioxidant Extract Isolated from Shrimp Shells  
Yazarlar
Aygül Küçükgülmez Yandım
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Çelik
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Yasemen Yanar
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Ali Eslem KADAK Doç. Dr. Ali Eslem KADAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International Conference on Agriculture, Foresty, Food Sciences and Technology
Kongre Tarihi 15-05-2017 / 17-05-2017
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Nevşehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş