img
Investigation of Physical and Sensory Changes During Cold Storage of Anchovy Marinades Added Chitosan   
Yazarlar
Doç. Dr. Ali Eslem KADAK Doç. Dr. Ali Eslem KADAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Çelik
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology
Kongre Tarihi 15-05-2014 / 17-05-2014
Basıldığı Ülke Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş