Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Çukurova Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Bu çalışmada, kitosanın hamsi (Engraulis encrasicolus) marinatlarının buzdolabında depolanması süresince fiziksel ve duyusal özellikleri üzerindeki etkisi araştırılmıştır. Marinasyon işlemi, kitosan grupları için, % 10 NaCl + % 1 ve % 0,5 kitosan (% 3 asetik asitte çözdürülmüş); kontrol grubu için % 10 NaCl + % 3 asetik asit solüsyonları ile 1:1.5... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | 1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology |
Kongre Tarihi | 15-05-2014 / 17-05-2014 |
Basıldığı Ülke | Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti |
Basıldığı Şehir |