| Yazarlar (2) |
Doç. Dr. Ali Eslem KADAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
|
Çukurova Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| Bu çalışmada, kitosanın hamsi (Engraulis encrasicolus) marinatlarının buzdolabında depolanması süresince fiziksel ve duyusal özellikleri üzerindeki etkisi araştırılmıştır. Marinasyon işlemi, kitosan grupları için, % 10 NaCl + % 1 ve % 0,5 kitosan (% 3 asetik asitte çözdürülmüş); kontrol grubu için % 10 NaCl + % 3 asetik asit solüsyonları ile 1:1.5... |
| Anahtar Kelimeler |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | İngilizce |
| Kongre Adı | 1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology |
| Kongre Tarihi | 15-05-2014 / 17-05-2014 |
| Basıldığı Ülke | Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti |
| Basıldığı Şehir |