img
Investigation of Chemical and Microbiological Changes During Cold Storage of Anchovy Marinades Added Chitosan  
Yazarlar
Doç. Dr. Ali Eslem KADAK Doç. Dr. Ali Eslem KADAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Çelik
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA)
Kongre Tarihi 25-09-2014 / 27-09-2014
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş