Yazarlar |
Prof. Dr. Zafer ERGÜL
Türkiye |
Zülal Kaptan
Türkiye |
Ayhan Kars
Türkiye |
Gülşah Biçer
Türkiye |
Çetin Kılınç
Türkiye |
Doç. Dr. Emine PETEKKAYA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Nilay Çöplü
Türkiye |
Özet |
COVID-19 infection develops neurologic symptoms such as smell and taste loss. We aimed to determine the volumetric changes in the brain and correlation of possible related biochemical parameters and endocannabinoid levels after COVID-19 recovery. |
Anahtar Kelimeler |
COVID-19,Anosmia,Ageusia,Endocannabinoids,Voxel-based morphometry |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Chemosensory Perception |
Dergi ISSN | 1936-5802 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q3 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 10-2022 |
Cilt No | 15 |
Sayı | 2 |
Sayfalar | 135 / 144 |
Doi Numarası | 10.1007/s12078-022-09301-1 |
Makale Linki | https://link.springer.com/article/10.1007/s12078-022-09301-1 |