img
Possible Role of Endocannabinoids in Olfactory and Taste Dysfunctions in COVID-19 Patients and Volumetric Changes in the Brain     
Yazarlar
Prof. Dr. Zafer ERGÜL
Türkiye
Zülal Kaptan
Türkiye
Ayhan Kars
Türkiye
Gülşah Biçer
Türkiye
Çetin Kılınç
Türkiye
Doç. Dr. Emine PETEKKAYA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Nilay Çöplü
Türkiye
Özet
COVID-19 infection develops neurologic symptoms such as smell and taste loss. We aimed to determine the volumetric changes in the brain and correlation of possible related biochemical parameters and endocannabinoid levels after COVID-19 recovery.
Anahtar Kelimeler
COVID-19,Anosmia,Ageusia,Endocannabinoids,Voxel-based morphometry
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Chemosensory Perception
Dergi ISSN 1936-5802
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 10-2022
Cilt No 15
Sayı 2
Sayfalar 135 / 144
Doi Numarası 10.1007/s12078-022-09301-1
Makale Linki https://link.springer.com/article/10.1007/s12078-022-09301-1