img
Quality Properties of Wheat Breads Incorporated with Dried Sourdoughs Produced with Different Fermentation and Drying Methods  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Şeyda Merve Karataş
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Fırat Yılmaz
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Cemalettin Baltacı
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Ali Gündoğdu
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
Dergi ISSN 1344-6606
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 11-2018
Cilt No 24
Sayı 6
Sayfalar 971 / 980
Doi Numarası 10.3136/fstr.24.971